Back to Case Studies

Peel Park Primary School

A new and improved play area

Want to find out more?

The turf underneath the children’s climbing equipment was worn out from its constant use. It had rippled and torn in certain areas, meaning the surface was uneven and hazardous for the children playing on it.

The school wanted to resurface the area to make it safer for the children and more pleasing to the eye, but were worried that the equipment already in place would be an issue. However, our excellent team had worked on similar projects before; they skilfully cut and fitted the grass around the edges of the equipment. The result was spectacular. Benefitting from the new soft surface, the children could now play on the equipment all year round, with no danger or mess. Both staff and children were very happy with their improved play area.